Super kibinai

2009-05-28

Pavyko! Pavyko! Buvo (ir dar bus) labai labai skanu. Kibinų receptą nuvogiau iš “Pavaryk!” ir man visai nesvarbu, kad jie ne iš mielinės tešlos ir ne su aviena. Tik margariną keičiau sviestu ir nedėjau “Vegetos” (brrr…). Vietoj šito “prieskonio” privariau pipirų, druskos ir šiek tiek česnako. Dar prabadžiau skylutes viršuje. Bet nežinau, ar to reikėjo. Į kai kuriuos special for my brangiausias dėjau sūrio. Tiko.

Kibinai

Tiesa, su užsukimu teko pavargti, o vienas kibinas nuotraukoje rodo savo papildomai aplipdytą šoną. Bet nei vienas nesuplyšo, neišsižiojo, o riebalų išbėgo labai nežymiai. Žodžiu – pasakiški. Skonis labai panašus į Trakų “Senosios kibininės” kibinus. Beje, paskaičiavom savikainą, tai gaunasi, kad vienas kibinas kainuoja apie litą. Kadangi neperku pigiausio sviesto ar grietinės, tai tikrai nedaug.

Kategorija: Mėsytė, Receptai | Komentarų: 14

Eugenijus I.

2009-05-29 2:03

Ghmmm… Dabar zinau ko reiksprasyt saviskes,kad ryt pagamintu :)

DNR

2009-05-29 9:19

Nu vat, taip dar krizę pagilinsim, jei į Trakų kibininę nebevažiuosim. Vartojimas visai nukris. Bet taip mums ir reikia :)

Mikas

2009-05-29 11:43

Mmmmm… Skaniai skamba :). Uztat mes dabar megaujames “taco” :P.

Salomėja

2009-05-29 12:23

murrr kaip skanu, sakau čiaumodama:)))

Garbane

2009-05-29 13:03

Sugundei! I sarasiuka! ;)

shiny

2009-05-29 13:28

nu aciu dievui einu dabar pietaut ((: aisku, kibinu svedijoj niekur negausi, bet vis skrandi nuraminsiu.

as kai dariau tia man sunkiausia dalis buvo juos uzlipint, tavo tai pakankamai atrodo dar (:

Rhodopsin

2009-05-29 13:44

Bandysiu ir aš šitą stebuklą pasigamint :) Tik svogūnų nedėsiu, nes baisiai nemėgstu, brrrr :)

Laura

2009-05-29 13:59

Bet pipirų tai gailėt nereikia. Ypač tau, Rhadopsin, kai svogūnų nededi. Nes mes ir taip daug pribėrėm, bet galėtų dar vos vos daugiau būt.

dlx

2009-05-29 23:43

Delfi tv videos yra kibinų receptukas. Mega skanūs gaunasi, o juos ten moko gaminti lyg ir Senosios Kibininės kepėja :)

Dina

2009-06-01 2:49

Šaunuolė :)
Tik aš kiaulieną keisčiau vištiena, man skaniau būtų :) Nors ir dar netikriau..

Darius Kairaitis

2009-06-01 3:03

Dėkui už nuorodą :)

like_espresso

2009-06-22 2:36

Aš irgi dariau, pagal delfi tv receptą, naudojau kapota jautieną, svogūnus, bei sviestą. Jokiu vegetu, margarinų ir kiaulienos faršų ir t.t. gavosi žiauriai skanūs ir sultingi. Beje svogūnai visai nesijaučia…

Evute

2009-10-17 19:50

as 4 diena iseiles darau:)

Andrius

2009-12-04 0:19

Na skylučių tai nereikia manau, bet jeigu gavosi, tai reiškia netrukdo, bet šiaip sandaru turi būti, kad sultys neišgaruotų, matyt pačios užsikemša pradėjus kepti, na aš pirmus kartus vargau su iškočiojimu ir užsukimu, kažkaip man nelabai sekasi darbščiųjų rankų būrelis. Na ten kažkas be svogūnų daro, svogūnų aš dedu dvigubai, jie nesijaučia, duoda gerą prieskonį, tiesiog reikia, kad kibinai iškepę būtų.